Header image  
   
  

 
 
 

 
 

Uitgaan in Lagos

Binnenstad

Lagos kent een enorme varieteit aan barretjes, terrasjes en restaurants. De bars mikken qua muziekstijl (en volume) en qua ambiance duidelijk op diverse doelgroepen: tieners, twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers, maar bijvoorbeeld ook op Ieren of sportliefhebbers (grote beeldschermen). De sfeer is vrijwel overal gemoedelijk en zelden opgeklopt. Ook kent Lagos diverse internetcafes, een cultureel centrum met diverse soorten optredens en een discotheek. De voorstellingen die in het cultureel centrum plaats vinden, kunt u vinden op de pagina (Vandaag in Lagos). 

Hieronder onze selectie van vier goede restaurants.

Lagos Map

Strand en plein in Lagos

 

Restaurant

(1) Restaurant Dom Sebastião in de Rua de 25 Avril. Uitstekend eten en een perfecte bediening. Ook heel sfeervol buiten lunchen. Probeer eens varkensmedaillons met pruimen.  Let op met de wijn: men heeft een uitgebreide collectie, maar schenkt graag een veel duurdere wijn van een oudere jaargang!

 


Antonio

(2) O Antonio ligt direct aan het strand van Porto de Mós. Daarom een heel mooi uitzicht, in het bijzonder bij zonsondergang. De toeristische locatie gaat niet ten koste van de kwaliteit van het eten: dat is zondermeer goed. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is heel redelijk. 

 

 

 

Galeo

(3) O Galheão (het Galjoen) is een chique restaurant in de binnenstad van Lagos. Uitstekend eten, in een sfeervolle overgeving en met een goede en attente bediening.

 

 

 

Camilo
(4)
Restaurant O Camilo. De mooiste lokatie met een fraai uitzicht over de baai van Lagos. Bijzonder is ook dat men kan kiezen uit een schaal met vissen. De kwaliteit van het eten is minder dan in de voorgaande restaurants (men is overenthousiast met het toevoegen van zout). Het personeel heeft merkbaar last van wisselende stemmingen.

 

paraiso (5) Restaurant Paraiso. Tegenover het Praia Dona Ana. Een beetje verstopt achter in de Rua Professor dr. Albuquerque. Zeer vriendelijke bediening. Constante kwaliteit. Aanrader: de geflambeerde biefstukken.

 

Naar de volgende pagina: vandaag in Lagos!